Websitepakketten - Op zoek naar passende hosting voor uw website?

Websitepakketten - Op zoek naar passende hosting voor uw website?Door onze jarenlange ervaring op het gebied het hosten van websites, bent u bij ons aan het juiste adres. Onze websitepakketten worden gehost op een stabiel hosting platform, welke is ondergebracht bij BIT bv te Ede, een goed beveiligd datacenter. Mede hierdoor is onze hosting uiterst betrouwbaar.

Bekijk onze gebalanceerde webhostingpakketten op onze website en bestel online de hosting die het best bij u past. Als beheer systeem voor onze webhosting pakketten maken wij gebruik van DirectAdmin® . Hiermee kunt u uw webhosting pakket makkelijk zelf beheren via een website zonder dat u daar technische kennis nodig heeft. Al vanaf het goedkoopste websitepakket krijgt u voldoende webruimte voor een website, voldoende dataverkeer en een uniek e-mailadres voor uw domeinnaam.

U heeft klanten met websites maar wilt deze zelf hosten en beheren op uw webhostingpakket? Dan is Reseller webhosting voor meerdere websites de juiste hostingoplossing voor u.

Meer weten over Reseller webhosting? Neem dan contact met ons op.

MaatHosting

Voor uw professionele website biedt Grapheye een reeks webhostingpakketten aan die aansluiten bij ieders wensen en behoeften. 

99,99% Uptime

grapheye_solutions_99,9%_uptime_garantieUw website staat bij ons als een huis! Wij zorgen dat de server up-to-date blijft en altijd over de nieuwste software beschikt. Uw website staat in een high-tech datacenter en heeft een hoge prioriteit bij ons.
Uw website is bij ons in goede handen.