Professionele websites, zoekmachine vriendelijk!

GraphX® Websites GlobeWij bouwen websites met het GraphX CMS. GraphX CMS is een website beheer systeem dat we zelf ontwikkelen en beheren. Het systeem biedt een perfecte balans tussen het flexibel kunnen beheren van de website en het waarborgen van de presentatie. Met dit systeem kunnen we razendsnel zoekmachine vriendelijke websites realiseren in de look & feel die de eindgebruiker wenst. De gebruiker kan de website zelf onderhouden en beheren. In overleg kan precies worden afgestemd welke delen van de website men zelf wil kunnen beheren en wat gewaarborgd moet worden door het CMS.

Het systeem beschikt daarnaast over tal van functies en modules die de webmasters kunnen helpen met het structureren en presenteren van informatie, foto's en videomateriaal.

Indien wenselijk geven wij u graag een presentatie over de mogelijkheden van het GraphX CMS en geven we u toegang tot een demo omgeving zodat u het GraphX CMS zelf kunt ervaren.

Door uw website op basis van het GraphX CMS te laten bouwen, profiteert u samen met vele andere gebruikers van de uitgebreide functionaliteit, bijvoorbeeld het eenvoudig optimaliseren voor zoekmachines (URL Optimalisatie, Meta Tags, Automatische Google Sitemap, Integratie met Google Analytics/Adwords, ..).